מיד עם ההכרזה על הפסקת האש, הודיעו ברשת התיירות של ניר דוד על פתיחה של גלמפינג לילה בעמק המעיינות ואתרי התיירות הנוספים באזור.
אפריל 2026 | מערכת גו קמפינג
למרות שמדובר באחד האזורים השקטים יחסית בצפון בסבב הלחימה האחרון, אתרי ניר דוד היו סגורים במהלך החודש וחצי האחרונים ועכשיו בשעה טובה במקביל לפתיחה של אתרי רשת הטבע והגנים באזור (כמו הקמפינג במעין חרוד, גם האתרים של ניר דוד נפתחים מחדש.
גלמפינג לילה בעמק המעיינות: מתאים במיוחד למשפחות
גלמפינג לילה הוא כפר נופש הכולל אוהלי גלמפינג הולנדים המותאמים במיוחד למשפחות עם כל מה שצריך לחופשה משפחתית בצפון הקרוב, בקרבת אתרי הטיול והאטרקציות של עמק המעיינות.
החל מיום חמישי, 9 באפריל, ייפתחו לקהל הרחב האתרים: גן גורו, פארק המעיינות, גלמפינג לילה שנמצא בסמוך לגן גורו וגם האירוח הכפרי בניר דוד שיחזור לפעילות מלאה. הפתיחה מתבצעת בכפוף להנחיות פיקוד העורף ולאחר היערכות תפעולית בשטח.
במהלך תקופת הלחימה היו האתרים סגורים לקהל, וכעת, עם חידוש הפעילות, נערכים בתיירות ניר דוד לקליטת האורחים והמבקרים בכל האתרים בדגש על בטיחות ושירות. לצערנו, אתרי האירוח הנוספים של הרשת בצפון – הגלמפינג בקיבוץ אורטל והאירוח בקיבוץ להבות הבשן יישאר סגורים בשלב זה.

שעות פעילות של האטרקציות והאתרים:
גן גורו
שעות פתיחה עדכניות: כל יום בין השעות 9:00-15:00 (בשבת עד 17:00)
פארק המעיינות
שעות פתיחה עדכניות: כל יום בין השעות 9:00-16:00 (בשבת עד 17:00)
להזמנת לינה בגלמפינג לחצו כאן…


