גלמפינג פארק קצרין: חופשה משפחתית בפארק הקדום

גלמפינג פארק קצרין
גלמפינג פארק קצרין

גלמפינג פארק קצרין הוא מתחם חדש של אוהלי אירוח ממוזגים למשפחות ולקבוצות שנפתח בימים אלה במקום מיוחד – הפארק ההסטורי של קצרין ברמת הגולן.

גלמפינג פארק קצרין: חופשה בכפר קדום

לצד הפארק המשחזר את החיים בכפר העתיק של קצרין הוקם מתחם חדש עם מגוון אפשרויות ‏אירוח ל‏מטיילים בגולן.

במתחם החדש מחכים לאורחים אוהלי גלמפינג ממוזגים ‏למשפחות, אוהלי אירוח ענקיים לקבוצות ‏וצימרים למשפחות/חדרי צוות ומרחק הליכה קרוב גם בריכות שכשוך רדודות וכייפיות לילדים ומתקיימים סיורים ופעילויות לקבוצות ולמשפחות.

אפשרויות הלינה בגלמפינג פארק קצרין:

  • אוהלי גלמפינג ממוזגים למשפחות של עד זוג + 2 ילדים ותינוק
אוהל גלמפינג משפחתי
אוהל גלמפינג משפחתי
  • אוהלי גלמפינג ענקיים (שיהיו ממוזגים בהמשך) לקבוצות של עד 20 איש
אוהל ממוזג לקבוצות
אוהל ממוזג לקבוצות
  • בקתות אירוח למשפחות וחדרי צוות ללינה של זוג + 3 ילדים

מה יש באוהלים?

אוהלי הגלמפינג מאובזרים במיטה זוגית ומזרנים לילדים, מטבחון, מקלחת ושירותים פרטיים. לכל יחידה ש גם פינת ישיבה ומרפסת מוצלת.
באוהלים הקבוצתיים יש מיטות ומזרנים ובקתות האירוח מאובזרות בכל מה שצריך לחופשה בטבע (פרטים מלאים בקרוב)

שכשוכית פארק קצרין, בריכות שכשוך
בריכות השכשוך בגלמפינג החדש

מה עוד יש בגלמפינג החדש בקצרין?

מתחם שקט וירוק: הגלמפינג החדש הוא מתחם ירוק ושקט הממוקם בין עצי חורשת האקליפטוס ויש בו מרחבים של טבע ואווירה שלווה.

בריכות שכשוך: במרחק הליכה קצר מהמתחם תוכלו להגיע אל בריכות השכשוך המוצלות והמזמינות שיש לידם אפילו מקלחות ומלתחות.

מקלחות ושירותים משותפים: לטובת האורחים במתחם הקבוצות יש במקום מקלחות ושירותים משותפים בהפרדה לבנים / בנות.

כמה אוהלים יש בגלמפינג?

במתחם הוקמו 16 אוהלי גלמפינג, 10 בקתות אירוח ו-13 אוהלים גדולים לקבוצות.

מגבלות בגלמפינג החדש:

  • חל איסור על הדלקת אש או מנגלים במתחם הגלמפינג (ממוקם בתוך חורשה)
  • אין אפשרות להשמעת מוזיקה בשטח הפארק
  • אין אפשרות להכנסת כלבים ובעלי חיים לפארק
הפארק העתיק של קצרין
הפארק העתיק של קצרין

מה עוד יש בגלמפינג החדש בקצרין הקדומה?

במרחק הליכה קצר מהמתחם תוכלו לשוטט בכפר יהודי קדום בו אפשר לבקר ולדמיין איך חיו תושבי היישוב לפני יותר מ-1,600 שנה. תוכלו לתאם במקום אירועים פרטיים ואירועי חברה ותוכן סביב חיי הכפר הקדום. בכפר מטיילים בין בתים הבנויים מאבני בזלת, בוסתנים של עצי פרי וצמחי תבלין ושחזור של חיי הקהילה שחיה במקום סביב המעיין והשוק המקומי.

זהו סיפורו של כפר יהודי קדום שהתגלה מחדש לפני יותר מחמישים שנה על ידי קבוצה של חוקרים שיצאו לסיור בגולן ומצאו את המשקוף של בית הכנסת מבצבץ מהאדמה. לאחר חפירה ממושכת בה התגלה אפילו מטמון של מטבעות זהב קדומים, הוחלט לשחזר את הכפר הקדום ולהפכו לפארק פתוח לקהל הרחב. בימים אלו הסתיימה בפארק קצרין בנייתו של מתחם האירוח החדש למטיילים שיאפשר למבקרים להשאר ללון לצד הכפר הקדום ולהנות מלינה באוהלים ממוזגים או בבקתות האירוח.

הזמנת לינה בגלמפינג פארק קצרין

הזמנת מקומות בגלמפינג אפשרית כרגע בווצאפ: 04-9121683

* בקרוב תפתח האפשרות להזמנה דרך אתר האינטרנט של הפארק.

 

 

נשמח לשמוע את דעתך על הקמפינג

נמוך - 1סביר - 2בינוני - 3טוב - 4מצויין - 5 (No Ratings Yet)
Loading...

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

תמונות מהמקום

הזמנת מקום בקמפינג

למידע נוסף:

מה יש בקמפינג?

איך מגיעים?

לא מצאת את מה שרצית? תמיד אפשר לחפש שוב...